YOGA

Yoga, in deze training komen geest en lichaam in balans. Je leert dat goede energie een positief effect gaat hebben op je lichamelijke uitstraling.

In de drukte van het dagelijks leven vergeten we vaak onszelf. Yoga is de perfecte manier om weer in contact te komen met jezelf, even uit je hoofd en in je lichaam zijn, dat voelt fijn en brengt meer balans. Bewustwording door beweging op ademhaling, is geschikt voor iedereen. In dit hectisch leven zullen we moeten leren hoe we even kunnen ‘resetten”.

Of je nu fysieke-,  mentale klachten of een burnout hebt, of je bent herstellende van een blessure, een yoga les zal goed voelen. In het dagelijkse leven zul je profijt hebben als je regelmatig deelneemt in de lessen. Je spieren worden versterkt , je hebt een betere focus op je werkzaamheden en je lichaamshouding wordt beter.

Bovendien is Yoga bij Bodywork Sportstudio niet zweverig en er is ruimte voor een lach, maar misschien ook weleens een keer een traan?

Hier een kleine impressie.

 

Wie is jouw docent?

Hallo,  mijn naam is Sabrina,

Mijn eigen ervaringen uit mijn dagelijkse yoga en meditatie beoefening én dat wat ik tegenkom in het leven van alledag, vormen samen met wat ik heb geleerd tijdens mijn opleiding, de basis van mijn lessen.
Ik beoefen verschillende vormen van yoga; Hatha yoga, Yin yoga, Dru yoga en Vinyasa yoga.
Naast yoga probeer ik dagelijks te mediteren. Het helpt me rust te vinden en geeft ruimte in de hectiek van het dagelijks leven. Mijn meditatiebeoefening vindt zijn oorsprong in de Kadampa Boeddhisme traditie, waar ik al enige jaren lessen volg.

Opleiding
Ik ben traditioneel Hatha Yoga, Kinder Yoga en Zwangerschaps Yoga geschoold. Om mezelf verder te ontwikkelen als mens en yogadocent, mijn eigen yoga beoefening te verdiepen en om me te laten inspireren volg ik regelmatig workshops en lessen bij verschillende yogadocenten in binnen- en buitenland.

Probeer – Ervaar – Geniet
Door het delen van mijn enthousiasme, mijn persoonlijke aanpak en mijn liefde voor mens & natuur wil ik jullie enthousiasmeren en motiveren om zelf te gaan ervaren wat yoga voor jou kan doen. Het mooie van yoga is dat het altijd, overal en door iedereen beoefend kan worden. Zowel op de yoga mat als in het dagelijkse leven.

Zin gekregen om te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen..?
Kom het zelf ervaren 🙂  Ik verheug me erop kennis te maken met de yogi bij Bodywork.

vraag een proefles aan.

Yoga heeft veel raakvlakken met Pilates. Deze les is ook zeer geschikt indien je meer rompstabiliteit ( buik en rug ) wilt trainen. Probeer eens een lesje!

 

15 april 2024 - 21 april 2024

15 april 2024 - 21 april 2024