Fiets mee en voel de motiveerde muziek

Onder begeleiding van onze instructeur fietst u mee in onze ‘indoor cycling’ groep. De instructeur laat u visueel en emotioneel op verschillende parcours fietsen, met behulp van opzwepende muziek. Ervaar zelf hoe leuk en effectief spinning kan zijn, bij BodyWork Roermond!

Spinning verbrandt calorieën, traint uw spieren en verbetert de conditie.

Een erg populaire fitness work-out, die men doet op een vaststaande fiets. De lessen worden in groepsverband gegeven, met behulp van opzwepende muziek. De muziek, variërend van rustige ritmes tot flinke tempo’s, ondersteunt én motiveert u gedurende de les.

U bepaalt zelf de intensiteit en zwaarte van uw les. De weerstand van de fiets kunt u namelijk zelf instellen en aanpassen. Een hogere weerstand maakt het fietsen zwaarder. Alsof u tegen een heuvel op fietst. Het aangepaste muziektempo ondersteunt u hierbij.
Durft u het aan? Voel u welkom om deel te nemen aan onze Spinning work-out Roermond. Alleen of samen met uw vriend(in), collega, buren etc. Bij BodyWork Roermond bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Ontdek hoe motiverend fitness kan zijn!

Spinning blijkt een zeer effectieve fitness work-out (cardio) in het verbeteren van uw conditie. Voor de gezondheid van uw hart en longen is spinning dus erg positief. Bovendien traint u uw beenspieren, bilspieren en rugspieren. Spinning is eveneens erg geschikt om veel calorieën te verbranden. U hoeft niet bang te zijn dat uw gewrichten overmatig worden belast.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag hier een proefles aan

 

Virtuele spinning met een échte  Alpe d’huez

Hoe gaaf is het om échte routes te door kruisen in heel Europa en zo verschillende ‘Colletjes’ te fietsen in Frankrijk, Spanje, Corsica etc. Een virtuele instructeur neemt je mee door de mooiste landschappen. Zelfs de Nederlandse klassieker  ‘de Amstel gold Race’ wordt als favoriet aan je lijstje toegevoegd.

Deze vorm van spinning is onbeperkt en op elk tijdstip toegankelijk. Bekijk hier meer over virtuele spinning

 

15 juli 2024 - 21 juli 2024

15 juli 2024 - 21 juli 2024