BBB bezorgt een beter figuur

Bodywork’s BBB-lessen worden in groepsverband aangeboden. Wil je heel concreet je buik, benen en billen trainen? Dan is de BBB-fitness wellicht iets voor jou!

Je buikpieren, beenspieren en bilspieren staan centraal in onze BBB work-out. De gevarieerde spieroefeningen helpen je op weg naar een idealer figuur.  Dit doen we met behulp van gewichten, fysioballen en elastieken. BBB is zowel geschikt voor een beginnende als een gevorderde sporter. Ervaar hoe motiverend onze begeleidende muziek werkt, in de actieve weg die je aflegt met onze BBB work-out.

Veel mensen zijn helaas erg onzeker over hun lichaam. We hebben ons ideale plaatje allang in ons hoofd. Wat dacht je van een plattere buik, of billen die strakker mogen, en ten slotte een stel slankere benen…  Met name deze drie B’s bezorgen menigeen van ons behoorlijk wat kopzorgen. Niet langer nodig met Bodywork’s BBB!

Ontdek zelf hoe leuk, motiverend en energiek sporten voor je kan zijn. Voel je zelfverzekerd en fit!

Vraag een gratis proefles aan

Als de tijden niet schikken van de BBB lessen kun je nog altijd de Bodyshape bekijken, deze trainingen hebben vele raakvlakken.

 

 

15 juli 2024 - 21 juli 2024

15 juli 2024 - 21 juli 2024