BBB bezorgt een beter figuur

Bodywork’s BBB-lessen worden in groepsverband aangeboden. Je Buik, Billen en Benen worden, onder leiding van onze professionele instructeur, getraind met behulp van gewichten, fysioballen en elastieken. BBB is zowel geschikt voor een beginnende als een gevorderde sporter. Ervaar hoe motiverend onze begeleidende muziek werkt, in de actieve weg die je aflegt met onze BBB work-out.

Veel mensen zijn helaas erg onzeker over hun lichaam. We hebben ons ideale plaatje allang in ons hoofd. Wat dacht je van een plattere buik, of billen die strakker mogen, en ten slotte een stel slankere benen…  Met name deze drie B’s bezorgen menigeen van ons behoorlijk wat kopzorgen. Niet langer nodig met Bodywork’s BBB!

 

Onze BBB-groepsles is een training om te werken aan specifieke spiergroepen. Wil je heel concreet je buik, benen en billen trainen? Dan is de BBB-fitness wellicht iets voor jou! Je buispieren, beenspieren en bilspieren staan centraal in onze BBB work-out. De gevarieerde spieroefeningen helpen je op weg naar een ideale figuur.
Daarnaast is BBB erg geschikt om je conditie te verbeteren. Ook voel je dat je lenigheid met stappen vooruit zal gaan dankzij de BBB work-out van BodyWork Roermond. Ontdek zelf hoe leuk, motiverend en energiek sporten voor je kan zijn. Voel je zelfverzekerd en fit!

Vraag een gratis proefles aan

Dag Begintijd Eindtijd Trainer
Maandag 18:15 19:15 Beate
Maandag 20:15 21:15 Eva
Dinsdag 19:30 20:30 Beate
Woensdag 09:30 10:30 Beate
Vrijdag 18:15 19:15 Eva