SALSA & ZUMBA

Maar wat is Salsa & Zumba precies en waarvoor dient het? Ook niet geheel onbelangrijk: wat maakt dansen nu zo leuk?

Trainen op Zuid-Amerikaans opswingende klanken; Het is een combinatie van Aerobics en een vereenvoudigde vorm van Latin Dance. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als ‘snel bewegen en lol hebben’. Onder de Zuid-Amerikaanse klanken swingt u in groepsverband met ons mee op de merengue, salsa en reggaeton muziek.
U hoeft niet bang te zijn om ingewikkelde danspassen aan te leren, want de les is voor iedereen makkelijk te volgen. BodyWork’s professionele instructeur begeleidt u gedurende de lessen. Of u nu jong bent of al wat ouder: Dansen is voor iedereen feest!

Dansend op weg naar een strakker lichaam

Het mag duidelijk zijn: Zumba is een feest! Maar naast het sportplezier en de opzwepende muziek – die u gegarandeerd motiveert in het bewegen – is Zumba erg effectief voor uw gezondheid. U werkt intensief aan het verbeteren van uw conditie. Al dansend en bewegend laat u zich op de muziek meevoeren naar uw doel; een strak lichaam. U verbrandt namelijk veel calorieën met de Zumba lessen van BodyWork Roermond. U bent van harte welkom om mee te dansen in BodyWork’s Zumba-lessen. Zien we u binnenkort? Dan maken we er samen met u een feest van.

Vraag hier een proefles aan.

 

17 juni 2024 - 23 juni 2024

17 juni 2024 - 23 juni 2024