Afslanken dat doen we samen!

Ben jij de hele dag druk in de weer? Werken aan je carrière, die lieve kennis te zijn, contact houden met vrienden en familie, het huishouden en daarnaast ook nog sporten en gezond eten? Je eet zo gezond maar het afslanken lukt niet?

Het team en mezelf begeleiden jou naar een fitte leefstijl! en dat doen we samen.

Hoe verloopt het traject?

Waarschijnlijk heb je allemaal verschillende diëten geprobeerd. Misschien werkte sommige voor jou en viel je af. Om daarna weer alle verloren kilo’s aan te komen. Kortom je hebt nog niet gedaan wat voor jou werkt. Iedereen is uniek en heeft een eigen leefpatroon. Kant- en klare diëten kunnen hier niet op aangepast zijn. Er bestaat geen methode die geschikt is voor iedereen. Wat voor de een werkt, kan voor de ander juist tegenwerken. Wij helpen mensen daarom met persoonlijke coaching. Dit programma hebben we specifiek gericht op mannen & vrouwen die een druk leven hebben, maar toch gezond willen leven.

  1. De komende maanden ga jij aan de slag met je eigen personal coach die jou een advies geeft passend op jouw leefstijl, eetgewoontes, lichaam, wensen en  doelen. Onze aanpak legt de focus op de belangrijkste pijlers van een fit leven: voeding, beweging en ook ontspanning.
  2. We bekijken eerst je oude eetgewoonte zodat we een beter inzicht krijgen. Daarna gaan we een nieuw eetplan maken. We stemmen dit samen af en sturen dit wekelijks bij. Er is immers nog veel te leren. Je eet volgens de schijf van vijf.
  3. Daarnaast houden we een voedings app bij.  Zo krijg niet alleen jij inzicht in je voeding en beweging, je coach kijkt ook over je schouder met je mee. Wekelijks krijg je feedback van je coach en motiveert deze jou om zelf na te denken over verbeteringen in je eet-en beweegpatroon en geeft de handvatten die jij nodig hebt. Indien je behoefte hebt, zal ik als vertrouwens persoon functioneren omdat mentaal en fysiek heel erg dicht bij elkaar liggen. En zeg eerlijk: ook ik heb mijn bagage…Dit heeft zo zijn voordelen want deze wil ik graag met jou delen.
  4. We gaan samen een sportprogramma maken. Dit programma is niet standaard, immers, iedereen is verschillend. Ook dit programma gaan we bijschaven.

Er zijn geen excuses meer, start nú met een nieuwe levensstijl en vraag naar de mogelijkheden. Je hoeft alleen nog maar op deze link te klikken.