Meer bewegen voor ouderen

Bloedvaten, spieren, hart, longen, mentaal geheugen…Ouderengym is geschikt voor alle actieve senioren die graag willen bewegen en fit willen blijven. Onder leiding van een professionele instructeur wordt er persoonlijke aandacht en tijd voor u gemaakt. De oefeningen worden met zorg, op een verantwoorde en geduldige manier, uitgevoerd.

Bewegen is gezond. Dat weet iedereen. Toch leiden we vaak een minder actief leven naarmate we ouder worden. Terwijl bewegen juist ook op leeftijd van groot belang is om ons lichaam fit en soepel te houden. BodyWork’s Ouderengym draagt bij aan een goede zorg voor uw hart, longen, bloedvaten en spieren. Ook niet geheel onbelangrijk: soepel zijn en blijven heeft een zelfstandig, onafhankelijk functioneren tot gevolg.

Een ander belangrijk aspect is dat de Ouderengym in groepsverband worden uitgevoerd. Wellicht een interessante bijdrage aan uw sociale netwerk. Het sportieve karakter en het bewegen staan uiteraard centraal. Toch zult u ervaren dat de contacten met andere groepsleden ook voor de nodige gezelligheid kunnen zorgen.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze Ouderengym bij BodyWork Roermond. Omdat onze gezondheid erg belangrijk en waardevol is…

Kom gezellig met ons meedoen en vraag een proefles aan.

Dag Begintijd Eindtijd Trainer
Woensdag 13:30:00 14:30:00 Lia