Spinning virtueel in groep

Spinning, hoe gaaf is het om échte routes virtueel te spinnen in een groep of individueel door heel Europa en zo verschillende ‘Colletjes’ te fietsen in Italië, Frankrijk, Spanje, Corsica etc. Een virtuele instructeur neemt je mee door de mooiste landschappen. Zelfs de Nederlandse klassieker  ‘de Amstel gold Race’ wordt als favoriet aan je lijstje toegevoegd zodat je kunt genieten van het virtueel spinnen.

Deze vorm van virtueel spinning wordt door sommigen uitgelegd als indoor cycling. Bij BodyWork Roermond kun je onbeperkt binnen lopen en is op elk tijdstip toegankelijk. Je kunt individueel fietsen of gezellig in een groep.

Spinning is een super work-out om je conditie te verbeteren. Bovendien worden je beenspieren, bilspieren en rugspiereng getraind. Spinning is eveneens erg geschikt om veel calorieën te verbranden. Je hoeft niet bang te zijn dat je gewrichten overmatig worden belast. Deze training wordt zelfs gebruikt om te herstellen bij knieklachten. Fysiotherapeuten raden deze training aan om weer conditie op te bouwen.

Heb je een lifestyle sportprogramma kom dan ook eens kijken bij onze conditie training