Spinning virtueel in groep

Spinning, hoe gaaf is het om échte routes virtueel te spinnen in een groep of individueel door heel Europa en zo verschillende ‘Colletjes’ te fietsen in Italië, Frankrijk, Spanje, Corsica etc. Een virtuele instructeur neemt je mee door de mooiste landschappen. Zelfs de Nederlandse klassieker  ‘de Amstel gold Race’ wordt als favoriet aan je lijstje toegevoegd zodat je kunt genieten van het virtueel spinnen.

Deze vorm van virtueel spinning wordt door sommigen uitgelegd als indoor cycling. Bij BodyWork Roermond kun je onbeperkt binnen lopen en is op elk tijdstip toegankelijk. Je kunt individueel fietsen of gezellig in een groep.

Spinning is een super work-out om je conditie te verbeteren. Bovendien worden je beenspieren, bilspieren en rugspiereng getraind. Spinning is eveneens erg geschikt om veel calorieën te verbranden. Je hoeft niet bang te zijn dat je gewrichten overmatig worden belast. Deze training wordt zelfs gebruikt om te herstellen bij knieklachten. Fysiotherapeuten raden deze training aan om weer conditie op te bouwen.

Heb je een lifestyle sportprogramma kom dan ook eens kijken bij onze conditie training

 

Circuit training

Circuit training, ben je toe aan iets anders? dan hebben we een fitness training voor je gevonden die super motiverend en gevarieerd is. De manier van fitness om alle trainingsvormen te combineren in één work-out. Denk aan natuurlijke lichaamsbewegingen zoals opduwen, trekken, rennen etc. met behulp van kettlebells, barbells, speedladder en touwen. Je wordt snel fit en de training neemt weinig tijd in beslag omdat je op een hoge intensiteit traint. Indien het weer toelaat gaan we lekker naar buiten en gebruiken de voorwerpen die we tegen komen. Denk aan bankjes voor het opdrukken en trappen. Deze zijn super motiverend voor een intervalletje.

We hebben hier een impressie van een training.

Een alternatief is onze Bodyshape les, deze training is ook de moeite waard. Voor deze les heb je meer trainingsmogelijkheden op verschillende tijdstippen.

En… wat denk je ervan? proberen?

Wie houdt je tegen? vraag een proefles aan.

 

15 april 2024 - 21 april 2024

Class

Class not found.

15 april 2024 - 21 april 2024

SALSA & ZUMBA

Maar wat is Salsa & Zumba precies en waarvoor dient het? Ook niet geheel onbelangrijk: wat maakt dansen nu zo leuk?

Trainen op Zuid-Amerikaans opswingende klanken; Het is een combinatie van Aerobics en een vereenvoudigde vorm van Latin Dance. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als ‘snel bewegen en lol hebben’. Onder de Zuid-Amerikaanse klanken swingt u in groepsverband met ons mee op de merengue, salsa en reggaeton muziek.
U hoeft niet bang te zijn om ingewikkelde danspassen aan te leren, want de les is voor iedereen makkelijk te volgen. BodyWork’s professionele instructeur begeleidt u gedurende de lessen. Of u nu jong bent of al wat ouder: Dansen is voor iedereen feest!

Dansend op weg naar een strakker lichaam

Het mag duidelijk zijn: Zumba is een feest! Maar naast het sportplezier en de opzwepende muziek – die u gegarandeerd motiveert in het bewegen – is Zumba erg effectief voor uw gezondheid. U werkt intensief aan het verbeteren van uw conditie. Al dansend en bewegend laat u zich op de muziek meevoeren naar uw doel; een strak lichaam. U verbrandt namelijk veel calorieën met de Zumba lessen van BodyWork Roermond. U bent van harte welkom om mee te dansen in BodyWork’s Zumba-lessen. Zien we u binnenkort? Dan maken we er samen met u een feest van.

Vraag hier een proefles aan.

 

15 april 2024 - 21 april 2024

15 april 2024 - 21 april 2024

Conditietraining

Conditietraining, wordt fit en krachtig, betere conditie en meer calorieën verbranden. Wil je je conditie verbeteren én veel calorieën verbranden én kracht opbouwen in een work-out? Dan is Bodywork conditietraining zeer geschikt voor jou! Onze conditie groepsles zorgt voor spierversterking van de grote spiergroepen (uw borstspieren, beenspieren, rugspieren en buikspieren). Je wordt super fit hiervan. Het mooie van deze les is dat je geen super ster hoeft te zijn.. iedereen kan in deze les instappen.

Tevens is deze les super motiverend en met een glimlach ga je de trainingzaal uit! Deze les is een hele mooie aanvulling met het oog op een verandering van LIFESTYLE.

Welkom bij BodyWork Roermond, vraag een proefles aan.

 

15 april 2024 - 21 april 2024

Class

Class not found.

15 april 2024 - 21 april 2024

Step

Step is een unieke training die onder leiding van een professionele instructeur wordt aangeboden bij BodyWork Roermond. De instructeur gebruikt de step om een unieke training te maken. Je maakt namelijk diverse passen en combinaties op en om de step heen.  Deze passen worden rustig opgebouwd en geoefend. Dus iedereen kan in deze les instappen. De step training verbetert je conditie en is een uitstekende manier om je lichaam fit te houden.

En ja, je beenspieren, buikspieren en bilspieren worden steviger en krachtiger. Als afsluiting doen we nog diverse grondoefeningen op een matje. Zo werk je intensief aan je gezondheid en aan je vetverbranding.

Hopelijk tot binnenkort bij BodyWork’s Step training in Roermond!

Vraag een gratis proefles aan

Mocht je kiezen voor een training met minder coördinatie vermogen dan is de BBB training perfect voor jou.

 

15 april 2024 - 21 april 2024

15 april 2024 - 21 april 2024

YOGA

Yoga, in deze training komen geest en lichaam in balans. Je leert dat goede energie een positief effect gaat hebben op je lichamelijke uitstraling.

In de drukte van het dagelijks leven vergeten we vaak onszelf. Yoga is de perfecte manier om weer in contact te komen met jezelf, even uit je hoofd en in je lichaam zijn, dat voelt fijn en brengt meer balans. Bewustwording door beweging op ademhaling, is geschikt voor iedereen. In dit hectisch leven zullen we moeten leren hoe we even kunnen ‘resetten”.

Of je nu fysieke-,  mentale klachten of een burnout hebt, of je bent herstellende van een blessure, een yoga les zal goed voelen. In het dagelijkse leven zul je profijt hebben als je regelmatig deelneemt in de lessen. Je spieren worden versterkt , je hebt een betere focus op je werkzaamheden en je lichaamshouding wordt beter.

Bovendien is Yoga bij Bodywork Sportstudio niet zweverig en er is ruimte voor een lach, maar misschien ook weleens een keer een traan?

Hier een kleine impressie.

 

Wie is jouw docent?

Hallo,  mijn naam is Sabrina,

Mijn eigen ervaringen uit mijn dagelijkse yoga en meditatie beoefening én dat wat ik tegenkom in het leven van alledag, vormen samen met wat ik heb geleerd tijdens mijn opleiding, de basis van mijn lessen.
Ik beoefen verschillende vormen van yoga; Hatha yoga, Yin yoga, Dru yoga en Vinyasa yoga.
Naast yoga probeer ik dagelijks te mediteren. Het helpt me rust te vinden en geeft ruimte in de hectiek van het dagelijks leven. Mijn meditatiebeoefening vindt zijn oorsprong in de Kadampa Boeddhisme traditie, waar ik al enige jaren lessen volg.

Opleiding
Ik ben traditioneel Hatha Yoga, Kinder Yoga en Zwangerschaps Yoga geschoold. Om mezelf verder te ontwikkelen als mens en yogadocent, mijn eigen yoga beoefening te verdiepen en om me te laten inspireren volg ik regelmatig workshops en lessen bij verschillende yogadocenten in binnen- en buitenland.

Probeer – Ervaar – Geniet
Door het delen van mijn enthousiasme, mijn persoonlijke aanpak en mijn liefde voor mens & natuur wil ik jullie enthousiasmeren en motiveren om zelf te gaan ervaren wat yoga voor jou kan doen. Het mooie van yoga is dat het altijd, overal en door iedereen beoefend kan worden. Zowel op de yoga mat als in het dagelijkse leven.

Zin gekregen om te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen..?
Kom het zelf ervaren 🙂  Ik verheug me erop kennis te maken met de yogi bij Bodywork.

vraag een proefles aan.

Yoga heeft veel raakvlakken met Pilates. Deze les is ook zeer geschikt indien je meer rompstabiliteit ( buik en rug ) wilt trainen. Probeer eens een lesje!

 

15 april 2024 - 21 april 2024

15 april 2024 - 21 april 2024

 

Bodyshape

Bodyshape, een groepsles voor spierversterking van vele spiergroepen. Bv. borstspieren, beenspieren, rugspieren en niet te vergeten……. je buikspieren!!  Alle spieren worden in vorm gebracht en je voelt je krachtiger. Verder bevordert  deze training je conditie, zodat je lichaam fitter en gezonder aanvoelt.

In de les beginnen we met een opzwepende warming up waarna we verder gaan met verschillende klein fitness materialen zoals gewichten, elastieken en steps. Deze materialen gebruiken we om de kracht-fitness te doen. Je hebt geen apparatuur nodig om dezelfde resultaten te bereiken.  Wat je wél nodig hebt is je glimlach en regelmatig een bezoekje brengen aan de studio want dat bevordert je energie & fitheid.

Ten slotte werk je op een zeer leuke en verantwoorde manier aan je gezondheid.
Graag heten wij je welkom om deel te nemen in de les bij Bodywork.

Meld je aan voor de Gratis proefles Bodyshape.

De BBB les heeft overeenkomsten met de Bodyshape dus deze 2 lessen kun je super met elkaar combineren.

15 april 2024 - 21 april 2024

15 april 2024 - 21 april 2024

Meer bewegen voor ouderen

Meer bewegen voor ouderen, zeer geschikt voor alle actieve senioren die graag willen bewegen en fit willen blijven. In een veilige en gezellige omgeving komen de mensen bij elkaar om te sporten. De oefeningen worden met zorg, op een verantwoorde en geduldige manier, uitgevoerd onder leiding van een MBVO docente.

Bewegen is gezond. Dat weet iedereen. Toch leiden we vaak een minder actief leven naarmate we ouder worden. Terwijl bewegen juist ook op leeftijd van groot belang is om ons lichaam fit en soepel te houden. BodyWork’s Ouderengym draagt bij aan een goede zorg voor je hart, longen, bloedvaten en spieren. Op deze manier kun je lang zelfstandig blijven functioneren.

Hoe fijn kan het zijn om gezellig samen te zijn en te kletsen.

Van harte welkom bij onze Ouderengym bij BodyWork Roermond. Omdat onze gezondheid erg belangrijk en waardevol is… Kom gezellig met ons meedoen en vraag een proefles aan.

 

15 april 2024 - 21 april 2024

15 april 2024 - 21 april 2024